Harrastetoiminta

HARRASTETOIMINTA

Tutustu monipuolisiin ja innostaviin mahdollisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää harrastetoiminnasta, olethan yhteydessä toimistoomme sähköpostilla toimisto@hawks.fi

LISÄTIETOJA

Haukkojen toimisto

toimisto@hawks.fi

p. 044 590 5040

PERHESÄHLY 3-4-vuotiaille ja aikuiselle

Haukkojen perhesählyssä 3-4-vuotias lapsi pääsee yhdessä tutun aikuisen kanssa harjoittelemaan salibandya leikkimielisessä ja innostavassa ympäristössä. Toiminnassa kehitetään liikkumisen perustaitoja sekä ryhmässä toimimista samalla hieman tutustuen lajiharjoitteluun. Lapset osallistuvat tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan.

Haukkojen palloilukerhot 5-8 -vuotiaille

Palloilukerhoissa liikutaan monipuolisesti ja pelaillaan eri lajeja, pääpaino salibandyssä tietenkin. Motoristen perustaitojen opettelu ja viikoittain vaihtuvat lajit tarjoavat otollisen ympäristön oppia uutta! Salibandy on tavalla tai toisella mukana joka viikko.

SALIBANDYKOULUT 5-9-vuotiaille

Salibandykouluja järjestetään 5-9-vuotiaille oman ikätasonsa mukaisilla sisällöillä. Salibandykoulut tähtäävät joukkuetoimintaan. Nuoremmilla lapsilla sisältö painottuu enemmän yksilön lajitaitoihin, kun taas iän sekä taitojen karttuessa toiminnasta tulee pelillisempää. Pienryhmäharjoittelu tarjoaa lapsille paljon pallokosketuksia, mikä kehittää taitoja parhaiten ja tekee harjoittelusta mielekästä.

Nuorten peliryhmät 10-15 -vuotiaille

 
Peliryhmiä järjestetään 10-15-vuotiaille. Tunti pitää sisällään erilaisia pelejä, pääpaino tietenkin salibandyssä. Tärkeintä Peliryhmissä on saada nuoret liikkumaan mukavalla tavalla kerran viikossa. Sopii kaiken ikäisille ja -tasoisille nuorille.

AIKUISTEN KUNTOSÄHLY

Haukkojen kuntosählyssä et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Rahat takaisin -takuu

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmiä ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.