fbpx

Harrastetoiminta

HARRASTETOIMINTA

Tutustu monipuolisiin ja innostaviin mahdollisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää harrastetoiminnasta, olethan yhteydessä toimistoomme sähköpostilla toimisto@hawks.fi

HUOM! Koronarajoitusten vuoksi harrastetoiminta on tauolla 31.1.2021 asti.

LISÄTIETOJA

Hawks toimisto
toimisto@hawks.fi

SALIBANDYKOULUT 5-13-vuotiaille

Salibandykouluja järjestetään 5-13-vuotiaille oman ikätasonsa mukaisilla sisällöillä. Nuoremmilla lapsilla sisältö painottuu enemmän yksilön lajitaitoihin, kun taas iän sekä taitojen karttuessa toiminnasta tulee pelillisempää. Pienryhmäharjoittelu tarjoaa lapsille paljon pallokosketuksia, mikä kehittää taitoja parhaiten ja tekee harjoittelusta mielekästä, kun lapsi pääsee osallistumaan aktiivisesti.

PERHESÄHLY 3-4-vuotiaille ja aikuiselle

Haukkojen perhesählyssä 3-4-vuotias lapsi pääsee yhdessä tutun aikuisen kanssa harjoittelemaan salibandya leikkimielisessä ja innostavassa ympäristössä. Toiminnassa kehitetään liikkumisen perustaitoja sekä ryhmässä toimimista samalla hieman tutustuen lajiharjoitteluun. Lapset osallistuvat tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan.

HAUKKALIIGA 5-8-vuotiaille

Haukkaliigassa nautitaan pelaamisen ilosta! Haukkaliiga on 5-8-vuotiaille lapsille tarkoitettu edullinen matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Haukkaliigassa kokeillaan futsalin ja salibandyn pelaamista vaivattomalla tavalla, kun kerran viikossa järjestettävällä tunnilla pelataan puolet kumpaakin lajia.

SALIBANDYKERHOT 1.-4.-luokkalaisille

Haukat järjestää Helsingin kouluilla 1.-4.-luokkalaisille salibandykerhoja, joissa pelataan lajia rennossa ja viihtyisässä ilmapiirissä. Ryhmät ovat avoimia kaikille aikaisemmasta liikuntataustasta huolimatta ja sopivat erinomaisesti myös “kakkoslajiksi” muiden harrastusten ohelle.

AIKUISTEN KUNTOSÄHLY

Haukkojen kuntosählyssä et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Rahat takaisin -takuu

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmiä ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.