fbpx

Salibandykoulut

Salibandykoulut 5-13-vuotiaille

Aktiivista harjoittelua pienryhmissä

Salibandyn lajikouluja järjestetään 5-13-vuotiaille oman ikätasonsa mukaisilla sisällöillä. Nuoremmilla lapsilla sisältö painottuu enemmän yksilön lajitaitoihin, kun taas iän sekä taitojen karttuessa toiminnasta tulee pelillisempää. Pienryhmäharjoittelu tarjoaa lapsille paljon pallokosketuksia, mikä kehittää taitoja parhaiten ja tekee harjoittelusta mielekästä.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Voit myös tilata edullisen Haukkojen ZONEFLOORBALL-starttipaketin (maila ja suojalasit) lapselle AC Storen verkkokaupasta. >> Tilaa tästä

Hinta

45 min (5-6-vuotiaat) 150,- KEVÄT 2021
60 min (7-13-vuotiaat) 165,- KEVÄT 2021

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, lapsen lainavarusteet sekä lapsen vakuutuksen ja seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

SALIBANDYKOULUT MYLLYPURO

Kevätkaudella 2021 toimintaa järjestetään 1.2-30.5.2021 välisellä ajalla, pois lukien pääsiäinen (2.-5.4.2021).

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)

SALIBANDYKOULUT HAKANIEMI

Kevätkaudella 2021 toimintaa järjestetään 1.2-30.5.2021 välisellä ajalla, pois lukien pääsiäinen (2.-5.4.2021).

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

Rahat takaisin -takuu

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmää ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.

Entä jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.