Salibandykoulu

Myllypurossa sekä Hakaniemessä järjestettävässä salibandykoulussa lapset oppivat lajin perustaitoja mielekkäästi aktiivisen harjoittelun kautta. SC Hawksin salibandykoulun päätavoitteet ovat saada lapsi innostumaan liikunnasta sekä opetella lajitaitojen perusteita kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä. 

Aktiivista harjoittelua pienryhmissä

Salibandyn lajikouluja järjestetään 6-10-vuotiaille pojille ja tytöille. Pienryhmäharjoittelu tarjoaa lapsille paljon pallokosketuksia, mikä kehittää taitoja parhaiten ja tekee harjoittelusta mielekästä, kun lapsi pääsee osallistumaan aktiivisesti

Ohjaajat

Salibandykoulussa toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran koulutetut ohjaajat.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäliikuntavarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä ja pelaajat saavat tarvittaessa myös salibandymailan ja suojalasit veloituksetta lainaksi. 

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus tilata edullinen Fat Pipen varustepaketti (maila, suojalasit ja pallo). Sopivan mailan pituuden voi tarkistaa salibandymailan mittataulukosta.

Hinta

Salibandykoulun osallistumismaksu on 155,-/kausi. Maksu sisältää syyskauden pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, lainavarusteet (mailat, suojalasit ja pallot), vakuutuksen sekä seuran jäsenmaksun. Kesken kauden aloittaville lapsille lasketaan hinta tapauskohtaisesti.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikan toimintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2018 - toukokuu 2019). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2018 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Entä, jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä ensimmäisen kerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta 10 euron toimistokuluja. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.

RYHMÄT 2018-2019

Alta löydät Hakaniemen sekä Myllypuron salibandykoulujen aikataulut, ryhmät ja ilmoittautumislinkit.

Hakaniemen salibandykoulu

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

Syyskaudella toimintaa järjestetään 1.9.-19.12.2018 välisellä ajalla.

Keskiviikkoisin 18:00-19:00, 8-10-vuotiaat (kenttä 5, Sähly)
Lauantaisin klo 10:00-11:00, 6-8-vuotiaat (kenttä 5, Sähly)

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Myllypuron salibandykoulu

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)

Syyskaudella toimintaa järjestetään 2.9.-18.12.2018 välisellä ajalla.
*Sunnuntaina 23.9. tuntia ei pidetä vuoron ollessa Arena Centerin omassa käytössä.

Tiistaisin klo 18:00-19:00 8-10-vuotiaat (kenttä 8, Sähly)
Sunnuntaisin klo 10:00-11:00, 6-8-vuotiaat (kenttä 2, SC Hawks)

Ilmoittaudu mukaan tästä!