Salibandykoulu

Myllypurossa sekä Hakaniemessä järjestettävässä salibandykoulussa lapset oppivat lajin perustaitoja mielekkäästi aktiivisen harjoittelun kautta. SC Hawksin salibandykoulun päätavoitteet ovat saada lapsi innostumaan liikunnasta sekä opetella lajitaitojen perusteita kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä. 

Aktiivista harjoittelua pienryhmissä

Salibandyn lajikouluja järjestetään 6-10-vuotiaille pojille ja tytöille. Pienryhmäharjoittelu tarjoaa lapsille paljon pallokosketuksia, mikä kehittää taitoja parhaiten ja tekee harjoittelusta mielekästä, kun lapsi pääsee osallistumaan aktiivisesti

Ohjaajat

Salibandykoulussa toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran koulutetut ohjaajat.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäliikuntavarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä ja pelaajat saavat tarvittaessa myös salibandymailan ja suojalasit veloituksetta lainaksi. 

Lapselle voi myös halutessaan tilata tarjoushintaan oman Fat Pipen varustepaketin (maila, suojalasit ja salibandypallo) AC Storen verkkokaupasta. Sopivan mailan pituuden voi tarkistaa salibandymailan mittataulukosta.

Hinta

Salibandykoulun kevätkauden osallistumismaksu on 155,-. Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, lainavarusteet (mailat, suojalasit ja pallot), vakuutuksen sekä seuran jäsenmaksun. Kesken kauden aloittaville lapsille lasketaan hinta tapauskohtaisesti.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikan toimintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2018 - toukokuu 2019). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2018 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Entä, jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä ensimmäisen kerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta 10 euron toimistokuluja. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.

RYHMÄT 2018-2019

Alta löydät Hakaniemen sekä Myllypuron salibandykoulujen aikataulut, ryhmät ja ilmoittautumislinkit.

Hakaniemen salibandykoulu

Arena Center Hakaniemi, kenttä 5 (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

Kevätkaudella toimintaa järjestetään 12.1.-15.5.2019 välisellä ajalla,
pois lukien hiihtolomaviikko 18.-24.2. sekä pääsiäinen 19.-22.4.

Keskiviikkoisin 18:00-19:00, 8-10-vuotiaat
Lauantaisin klo 10:00-11:00, 6-8-vuotiaat

ILMOITTAUDU MUKAAN KEVÄÄN 2019 RYHMIIN ALTA!

Myllypuron salibandykoulu

Arena Center Myllypuro, kenttä 8 (Alakiventie 2, Helsinki)

Kevätkaudella toimintaa järjestetään 13.1.-14.5.2019 välisellä ajalla,
pois lukien hiihtolomaviikko 18.-24.2. sekä pääsiäinen 19.-22.4.

Tiistaisin klo 18:00-19:00, 8-10-vuotiaat
Sunnuntaisin klo 10:00-11:00, 6-8-vuotiaat

ILMOITTAUDU MUKAAN KEVÄÄN 2019 RYHMIIN ALTA!