fbpx

Perheliikunta

Perheliikunta 3-4-vuotiaille

Harrasta yhdessä lapsesi kanssa

SC Hawksin perheliikunnassa 3-4-vuotias lapsi pääsee yhdessä tutun aikuisen kanssa liikkumaan leikkimielisessä ja innostavassa ympäristössä. Toiminnassa kehitetään liikkumisen perustaitoja sekä ryhmässä toimimista samalla hieman tutustuen sählyn alkeisiin. Lapset osallistuvat tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan.

Perheliikunnan toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran koulutetut valmentajat.

Varusteet

Lapsi tarvitsee perheliikuntaan ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Muut varusteet tulevat järjestäjältä. Sählyn alkeissa käytetään myös suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Lapselle voi myös halutessaan ostaa tarjoushintaan oman varustepaketin (maila ja suojalasit) AC Storen myymälästä.

Aikuisella tulee olla sisäpelivarusteet ja oma salibandymaila.

Hinta (1 lapsi + 1 aikuinen)

120,- /syksy 2022 | 135,-/kevät 2023

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa (45min), ohjauksen, lapsen lainavarusteet, harjoitusvuorot sekä seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

PERHELIIKUNTA MYLLYPURO

Myllypuron peruskoulu (Yläkivenrinne 4, Helsinki)

Syyskausi:
Syyskausi alkaa vk 36, 5.9
Syyskausi päättyy vk 50, 16.12
Syyslomalla vk 42 (17-21.10) ei tunteja

Kevätkausi:

Kevätkausi alkaa vk 2, 9.1
Kevätkausi päättyy vk 21, 26.5
Talvilomalla vk 8 (20-24.2) ei tunteja
Pääsiäisenä 7-10.4 ei tunteja

Huom! Myllypuron peruskoulun harrasteet peruttu pe 2.12 ja ma 1.5, Sali kiinni

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2022 – toukokuu 2023). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2022 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Entä jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.