Nuorten peliryhmät

Nuorten peliryhmät 10-15 -vuotiaille

Peliryhmiä järjestetään 10-15-vuotiaille. Tunti pitää sisällään erilaisia pelejä, pääpaino tietenkin salibandyssä. Tärkeintä Peliryhmissä on saada nuoret liikkumaan mukavalla tavalla kerran viikossa. Sopii kaiken ikäisille ja -tasoisille nuorille.

Varusteet

Nuori tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Seurahintaan voi myös ostaa varusteita AC Storen myymälästä.

Hinta

100,- SYKSY 2021 | 115,- KEVÄT 2022

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen sekä vakuutuksen ja seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

NUORTEN PELIRYHMÄT - MYLLYPURO

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)

10-12 -VUOTIAAT

13-15 -VUOTIAAT

NUORTEN PELIRYHMÄT - HAKANIEMI

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

10-12 -VUOTIAAT

UUTUUS - NUORTEN PELIRYHMÄT KAARELA

Arena Center Kaarela (Kaarelankuja 2a, Helsinki)

10-12 -VUOTIAAT

Syyskausi:
Ryhmien syyskausi käynnistyy 30.8. alkavalla viikolla (viikko 35).
Syyslomaviikolla 18. -24.10. (viiko 42) ei harjoituksia.
Syyskausi päättyy viikolla 50.

Kevätkausi:
Kevätkausi käynnistyy 11.1. alkavalla viikolla (viikko 2).
Koulujen talvilomaviikolla 21.-27.2. (viikko 8) ei harjoituksia.
Kevätkauden viimeiset harjoitukset järjestetään viikolla 19.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen koskee syys- ja/tai kevätkautta (syyskuu 2021 – toukokuu 2022). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2021 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Rahat takaisin -takuu

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmää ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.

Entä jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.