fbpx

Kuntosähly

AIKUISTEN KUNTOSÄHLY

Haukkojen kuntosählyssä et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Varusteet

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, sekä oma maila. Hawks suosittelee käyttämään pelatessa myös salibandyyn tarkoitettuja suojalaseja.

VAKUUTUS

Osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että voimassa oleva vakuutus korvaa myös mahdolliset sählyharrastuksessa aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voit tehdä sen Salibandyliiton vakuutussivulta.

HINTA

145,- KEVÄT 2021

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, pallot ja peliliivit sekä seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. 

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

Rahat takaisin -takuu

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmää ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

HUOM! Koronarajoitusten vuoksi aikuisten harrastetoiminta on tauolla 28.2.2021 asti.

—–

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

Peruutukset

Jos harrastus ei tunnukaan mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.