Aikuisten kuntosähly

SC Hawksin kuntosählyssä et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Ryhmät ja hinnat

TIISTAI klo 19:00-20:00
Arena Center Myllypuro, Sählykenttä 8 (Alakiventie 2, Helsinki)
Syyskausi kestää 28.8.-18.12.2018
*Tiistaina 2.10. tuntia ei pidetä vuoron ollessa Arena Centerin omassa käytössä.
Hinta 135,-/kausi

KESKIVIIKKO klo 20:00-21:00
Myllypuron peruskoulu (ent. yläaste, Yläkivenrinne 4, Helsinki)
Syyskausi kestää 5.9.-19.12.2018
Hinta 125,-/kausi

Varusteet

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, sekä oma maila ja halutessaan suojalasit. 

Vakuutus

Osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että voimassa oleva vakuutus korvaa myös mahdolliset Kuntosählyssä aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voit tehdä sen Salibandyliiton vakuutussivulta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2018 - toukokuu 2019). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2018 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Peruutukset

Jos harrastus ei tunnukaan mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä ensimmäisen kerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta 10 euron toimistokuluja. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.

Ilmoittaudu mukaan tästä!