Kuntosähly

KUNTOSÄHLY

Hawksin kuntosählyssä et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Varusteet

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, sekä oma maila. Hawks suosittelee käyttämään pelatessa myös salibandyyn tarkoitettuja suojalaseja.

VAKUUTUS

Osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että voimassa oleva vakuutus korvaa myös mahdolliset Kuntosählyssä aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voit tehdä sen Salibandyliiton vakuutussivulta.

HINTA

130,- SYKSY 2021 | 145,- KEVÄT 2022

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, pallot ja peliliivit sekä seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. 

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

Syyskausi:
Ryhmien syyskausi käynnistyy 30.8. alkavalla viikolla (viikko 35).
Syyskausi päättyy viikolla 50.

Kevätkausi:
Kevätkausi käynnistyy 11.1. alkavalla viikolla (viikko 2).
Kevätkauden viimeiset harjoitukset järjestetään viikolla 19.

Peruutukset

Jos harrastus ei tunnukaan mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.