Aikuisten kuntosähly

Kuntosahly.jpg

SC Hawksin kuntosählyssä et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Hinta

130,- / syksy 2019
145,- / kevät 2020

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, pallot ja peliliivit sekä seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. 

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

Varusteet

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, sekä oma maila. Hawks suosittelee käyttämään pelatessa myös salibandyyn tarkoitettuja suojalaseja.

Vakuutus

Osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että voimassa oleva vakuutus korvaa myös mahdolliset Kuntosählyssä aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voit tehdä sen Salibandyliiton vakuutussivulta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koskee syys- ja/tai kevätkautta (syyskuu 2019 - toukokuu 2020). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2019 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Peruutukset

Jos harrastus ei tunnukaan mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.

Ryhmät ja ilmoittautuminen

Syyskaudella 2019 toimintaa järjestetään 3.9.-19.12.2019 välisellä ajalla

Kevätkaudella 2020 toimintaa järjestetään 11.1-15.5.2020 välisellä ajalla

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki) sählykenttä 8
Tiistaisin klo 19:00-20:00 >> Ilmoittaudu ryhmään tästä >>

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki) sählykenttä 1
Tiistaisin klo 19:30-20:30 >> Ilmoittaudu ryhmään tästä >>
Keskiviikkoisin klo 19:00-20:00 >> Ilmoittaudu ryhmään tästä >>

Myllypuron peruskoulu, iso sali (Yläkivenrinne 4, Helsinki) sisäänkäynti takapihalta
Keskiviikkoisin klo 20:00-21:00 >> Ilmoittaudu ryhmään tästä >>