Aikuisten kuntosähly

SC Hawksin kuntosählyssä et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Ryhmät ja hinnat

Kevätkaudella toimintaa järjestetään 13.1.-15.5.2019 välisellä ajalla,
pois lukien hiihtolomaviikko 18.-24.2. sekä pääsiäinen 19.-22.4.

TIISTAI klo 19:00-20:00
Arena Center Myllypuro, Sählykenttä 8 (Alakiventie 2, Helsinki)
Hinta 135,-/kausi

KESKIVIIKKO klo 20:00-21:00
Myllypuron peruskoulu (ent. yläaste, Yläkivenrinne 4, Helsinki)
Hinta 125,-/kausi

KESKIVIIKKO klo 17:00-18:00
Arena Center Hakaniemi, Sählykenttä 5 (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)
Hinta 135,-/kausi

SUNNUNTAI klo 14:00-15:00
Arena Center Myllypuro, Sählykenttä 8 (Alakiventie 2, Helsinki)
Hinta 135,-/kausi

Varusteet

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, sekä oma maila ja halutessaan suojalasit. 

Vakuutus

Osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että voimassa oleva vakuutus korvaa myös mahdolliset Kuntosählyssä aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voit tehdä sen Salibandyliiton vakuutussivulta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2018 - toukokuu 2019). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2018 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Peruutukset

Jos harrastus ei tunnukaan mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä ensimmäisen kerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta 10 euron toimistokuluja. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.

Ilmoittaudu alta mukaan kevään ryhmiin.