fbpx

Kuntosähly

KUNTOSÄHLY

Hawksin kuntosählyssä et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Varusteet

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, sekä oma maila. Hawks suosittelee käyttämään pelatessa myös salibandyyn tarkoitettuja suojalaseja.

VAKUUTUS

Osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että voimassa oleva vakuutus korvaa myös mahdolliset Kuntosählyssä aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voit tehdä sen Salibandyliiton vakuutussivulta.

HINTA

130,- SYKSY 2022 | 145,- KEVÄT 2023

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, pallot ja peliliivit sekä seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. 

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)

Arena Center Hakaniemi (Miina Sillanpään katu 2, ent. Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

Arena Center Kaarela (Kaarelankuja 2a, Helsinki)

Syyskausi:
Syyskausi alkaa vk 36, 5.9
Syyskausi päättyy vk 50, 16.12
Syyslomalla vk 42 (17-21.10) ei tunteja

Kevätkausi:
Kevätkausi alkaa vk 2, 9.1
Kevätkausi päättyy vk 21, 26.5
Talvilomalla vk 8 (20-24.2) ei tunteja
Pääsiäisenä 7-10.4 ei tunteja

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2022 – toukokuu 2023). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2022 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Peruutukset

Jos harrastus ei tunnukaan mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.