Palloilukerhot

Haukkojen palloilukerhot 5-8 -vuotiaille

Palloilukerhoissa liikutaan monipuolisesti ja pelaillaan eri lajeja, pääpaino salibandyssä tietenkin. Motoristen perustaitojen opettelu ja viikoittain vaihtuvat lajit tarjoavat otollisen ympäristön oppia uutta! Salibandy on tavalla tai toisella mukana joka viikko.                                                  

Palloilukerhoissa nautitaan puhtaasti liikunnan taiasta! Kerho on 5-8-vuotiaille lapsille edullinen matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Kerho tarjoaa mahdollisuuden kokeilla eri lajien pelaamista vaivattomalla tavalla, kun kerran viikossa järjestettävällä tunnilla lajit vaihtuvat viikoittain.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Lapselle voi myös halutessaan ostaa tarjoushintaan oman varustepaketin (maila ja suojalasit) AC Storen myymälästä.

Hinta

50,- SYKSY 2021 | 50,- KEVÄT 2022

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, lapsen lainavarusteet sekä lapsen vakuutuksen.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

HAUKKOJEN PALLOILUKERHO MYLLYPURO

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)

5-6 -VUOTIAAT

7-8 -VUOTIAAT

HAUKKOJEN PALLOILUKERHO HAKANIEMI

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

5-6 -VUOTIAAT

Syyskausi:
Ryhmien syyskausi käynnistyy 30.8. alkavalla viikolla (viikko 35).
Syyslomaviikolla 18. -24.10. (viiko 42) ei harjoituksia.
Syyskausi päättyy viikolla 50.

Kevätkausi:
Kevätkausi käynnistyy 11.1. alkavalla viikolla (viikko 2).
Koulujen talvilomaviikolla 21.-27.2. (viikko 8) ja pääsiäisenä 15.4.-18.4. ei harjoituksia.
Kevätkauden viimeiset harjoitukset järjestetään viikolla 19.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen koskee syys- ja/tai kevätkautta (syyskuu 2021 – toukokuu 2022). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2021 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Rahat takaisin -takuu

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmää ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.

PERUUTUKSET

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.