fbpx

Valmennuskeskukset

Valmennuskeskukset

Hawks on keskittänyt valtaosan harjoitusvuoroistaan Arena Centerin liikuntakeskuksiin Myllypurossa, Hakaniemessä ja Kaarelassa. Arena Center tunnetaan salibandymaailmassa monipuolisesta lajiosaamisestaan ja palveluistaan salibandyn ympärillä. 

Lisätietoja Arena Centeristä ja sen palveluista löydät osoitteesta arenacenter.fi

ARENA CENTER MYLLYPURO 

Fat Pipe Center – Arena Center Myllypuro 

Alakiventie 2 

00920 Helsinki 

Arena Center Myllypuro sijaitsee keskeisellä paikalla Myllypurossa kivenheiton päässä Kehä I:ltä ja vain 200 metrin päässä Myllypuron metroasemalta. Halliin on helppo tulla niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.

Liikuntakeskuksesta löytyy kaiken kaikkiaan viisi isoa kenttäkokonaisuutta sekä yksi pienempi sählykenttä. Salibandyn lajiharjoittelua voidaan tarvittaessa täydentää futsalilla, koripallolla tai vaikkapa lentopallolla. Viihteellisempi ote harjoituksiin voidaan ottaa liikuntakeskuksesta löytyviltä keilaradoilta. Joukkueet voivat myös hyödyntää Arena Centerin kokous- ja saunatiloja esim. vanhempainiltojen tai kauden päättäjäisten merkeissä.

Myllypuro lähiympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet liikunnalle ja oheisharjoittelulle. Arena Centerin läheisyydestä löytyy Myllypuron liikuntapuisto, josta löytyy niin jalkapallokenttiä kuin mäkitreeniin soveltuvia rinteitä kuin kuntoportaatkin. Talvella liikuntapuiston alueella oheisharjoittelun lajikirjoa voidaan kasvattaa luistinradalla ja kaukalossa. Tarvittaessa joukkueet voivat hyödyntää myös läheisten Pallomyllyn tai Liikuntamyllyn palveluja.

Myllypuron Arena Centeriä voitaneen pitää lähes salibandyn pyhäkkönä, sillä Haukkojen oman toimiston ja kotikentän sekä Arena Centerin toimiston lisäksi liikuntakeskuksen tiloissa ovat myös niin Suomen Salibandyliiton SSBL -toimisto kuin Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n suomen toimistokin.

AC STORE – SALIBANDYN ERIKOISLIIKE

Myllypurosta löytyy myös kahvio sekä AC Storen myymälä, josta haukkapelaajat niin pienestä harrastusta aloittelevasta juniorista aina aikuisten edustusjoukkueessa pelaaviin löytävät tarvitsemansa salibandyvälineet, -varusteet ja -asusteet. Myymälästä löytyy myös täysin uusi testialue, jossa pääsee jo ennen ostopäätöstä hakemaan tuntumaa ja testaamaan tositoimissa uusimpia myynnissä olevia mailoja.

AC Storen tuotevalikoima löytyy myös verkosta osoitteesta acstore.fi. Verkkokaupan toimitukseksi voi valita myös ”Nouto Myllypurosta”. Tällöin tuotteet ovat valmiiksi poimittuna odottamassa aamusta iltamyöhään auki olevan hallin kassalla. Uusi maila on siis helppo poimia mukaan vaikka harjoituksiin tullessa.

Huomioithan, että Hawksin jäsenet saavat AC Storen myymälästä mailoista, tekstiileistä ja varusteista -15 % alennuksen (alennus ei koske fanituotteita).

Myllypuron AC Store -myymälän yhteydessä oleva Hawks-fanituoteseinä on todellisen haukkakannattajan unelma, josta niin fanit kuin pelaajatkin löytävät monipuolisen kattauksen erilaisia Hawks-aiheisia tuotteita ja tekstiilejä. Fanituotevalikoima sekä seurakaupan tekstiilit löytyvät myös osoitteesta acstore.fi/hawks

Arena Center Myllypuro toimii Haukkojen kotipesänä

Hawksin oma kotikenttä sijaitsee Arena Center Myllypuron kolmannessa kerroksessa. Tämän haukkailmeisen peliareenan katsomoihin mahtuu 500 katsojaa. Tunnelmaa pelitapahtumiin luovat ilmeen lisäksi näyttävät valoshow ja äänentoisto. Siellä pelataankin kaikki edustusjoukkueiden kotipelit ja valtaosa Myllypuron harjoitusvuoroista.
Myllypurossa sijaitsee myös Hawksin toimisto.

Lisätietoja Arena Center Myllypurosta arenacenter.fi/myllypuro

Arena Center Hakaniemi sijaitsee eksoottisesti noin 30 metrin syvyydessä Hakaniemen torin alla. Paikka tunnetaan myös nimellä Merihaan kalliosuoja. Liikuntakeskukseen on keskeisen sijainnin ansiosta loistavat kulkuyhteydet. Lähin metroasema, linja-autopysäkit sekä raitiovaunupysäkit sijaitsevat vajaan sadan metrin päässä hallin sisäänkäynnistä. Toimipisteessä on kolme isoa kenttää sekä yksi sählykenttä.

Salibandyn lisäksi kentillä voidaan oheisharjoituksen omaisesti pelata esim. futsalia tai käsipalloa. Nuorimpien junioreiden harjoituspaikkana saattaa toisinaan toimia liikuntakeskuksen tiloissa oleva lasten sisäleikkipaikka Leikkiluola, jonka trampoliinialueelta tai sokkeloista haetaan joukkuehengen lisäksi monipuolista liikkuvuutta.

Vaikka Arena Center Hakaniemi sijaitseekin aivan keskustan välittömässä läheisyydessä, myös sen ympäristöstä löytyy hyvät liikuntamahdollisuudet. Suoraan liikuntakeskuksen yläpuolelta löytyy Viherniemenpuisto, jossa joukkueet usein käyvätkin tekemässä lämmittelyharjoituksia ennen pelien alkua. Hakaniemen rannan ja Töölönlahden merelliset maisemat puolestaan tarjoavat mainiot puitteet verryttelylenkeille.

Myös Hakaniemestä löytyy kahvio sekä AC Storen salibandyvarusteisiin ja asuihin erikoistunut myymälä alue.

Lisätietoja Arena Center Myllypurosta arenacenter.fi/hakaniemi

ARENA CENTER HAKANIEMI Arena Center Hakaniemi Miina Sillanpään katu 2 (ent. Sörnäisten rantatie 2) 00530 Helsinki

ARENA CENTER KAARELA
Arena Center Kaarela
Kaarelankuja 2a
00430 Helsinki

Kaarela on Arena Centerin uusin liikuntakeskus, joka aukaisi ovensa lokakuussa 2021. Liikuntakeskus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Hämeenlinnantien ja Kehä 1:n kupeessa Kaarelassa.

Täysin uusi liikuntakeskus tarjoaa haukkapelaajille modernit tilat ja upeat harjoitusolosuhteet, jossa salibandyn lisäksi joukkueet voivat hakea vaihtelua harjoituksiinsa niin futsalin, koripallon kuin vaikkapa käsipallon merkeissä. Hallissa on myös neljä padel-kenttää.

Hallin välittömästä läheisyydestä aukeava Keskuspuisto polkuineen ja lyhyen verryttelylenkin päässä sijaitseva Pirkkolan liikuntapuisto kenttineen ja ratoineen tarjoavat monipuoliset lämmittely- ja oheisharjoittelumaastot joukkueille.

Kuten muiltakin Arena Centerin liikuntakeskuksista, myös Kaarelasta löytyy kahvio sekä AC Storen salibandyvarusteisiin ja asuihin erikoistunut myymälä.

Lisätietoja Arena Center Kaarelasta: arenacenter.fi/kaarela