Laura Luotola Haukkojen toiminnanjohtajaksi

11.10.2019

Laura Luotola on aloittanut Hawksin toiminnanjohtajana elokuun alusta vastaten seuran hallinnollisista tehtävistä ja seuratoiminnan kehittämisestä.

Laura1.JPG

Hawksilla tasaisen varma nousukiito

Syksyllä 4 vuotta täyttänyt SC Hawks ry syntyi halusta ajatella asioista uudella tavalla sekä kokeilla erilaisia uusia lähestymistapoja niin isoissa seuratoiminnan linjauksissa, kuin päivittäisessä tekemisessäkin.

”Koska liikunnan harrastaminen on erittäin tärkeää niin yksilön kuin yhteiskunnankin kannalta, on yhtenä tavoitteenamme luoda sellaiset puitteet, että jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa ikään ja sukupuoleen katsomatta tai vaikka taloudellisesta tai muusta sosiaalisesta tilanteesta huolimatta.” Laura kertoo.

Tästä oivallisena esimerkkinä on muun muassa suuren suosion saanut edullinen matalan kynnyksen harrastamisen mahdollistava 5-8 -vuotiaille suunnattu Haukkaliiga, jossa tutustutaan salibandyyn ja futsaliin leikkimielisen pelailun kautta. Muutenkin erilaisia harrasteryhmiä on tarjolla aina 3-4-vuotiaiden perhesählystä aikuisten kuntosählyyn.

Joukkuetoiminnassa on tällä hetkellä 14 joukkuetta, joista juniorijoukkueita on 9. Joukkueita on eri tasoisia ja monenlaisia, esim. harjoitusmäärien ja toimintasisältöjen osalta. Ajatuksena on, että jokaiselle pelaajalle löytyisi omien tavoitteiden ja taitotason mukaista toimintaa. Tavoitteellisista joukkueista mainittakoon seuran A- ja B-pojat, jotka pelaavat valtakunnallisissa SM-sarjoissa, mikä on hieno suoritus näinkin lyhyessä ajassa. Miesten edustusjoukkue pelaa nyt 2. divisioonan A-tasoa ja kauden tavoitteena on nousta 1. divisioonaan.

Salibandya hyvällä fiiliksellä

Lauralla on taustalla laaja kokemus seuratoiminnasta niin harrastajana, joukkueenjohtajana, valmentajana kuin vanhempanakin. Lisäksi Laura on opiskellut Vierumäen Urheiluopistolla valmennuksen kehittämistä ja johtamista keskittyen etenkin lasten ja nuorten valmennukseen. Lauralla on myös virallinen Personal Trainer -pätevyys. Tämä antaa loistavat lähtökohdat seuratoiminnan kehittämiselle, on sitten kyse harrastetoiminnasta tai tavoitteellisesta joukkuetoiminnasta.

Seuratyön yksi tärkeimmistä kulmakivistä on vuorovaikutus jäsenten kanssa.

”On hienoa toimia ihmisten kanssa, joilla on sama intressi kuin itsellä.” Laura kertoo. ”Haukoissa on hyvä henki ja yhdessä tekemisen fiilis, tästä on hienoa jatkaa seuran kehittämistä edelleen - Salibandya hyvällä fiiliksellä!”

Laura33.jpg

02.07.2020Tunne kotipesän lämpö - miesten edustuksen kausikortit nyt myynnissä!
01.07.2020Miesten edustusjoukkue valmiina ensimmäiseen pääsarjakauteen
04.06.2020Naiset II etsii vielä maalivahtia ja muutamaa kenttäpelaajaa!
02.06.2020B- ja C-poikien tryoutit ensi viikolla!
01.06.2020Hawks ja ZONEFLOORBALL yhteistyöhön
13.03.2020Joukkue- ja harrastetoiminta keskeytetty toistaiseksi
12.02.2020Seurojen yhdistyminen tuo pääkaupunkiseudulle uuden suurseuran salibandyyn
26.01.2020Mikael Laxista Haukkojen valmennuspäällikkö
14.01.2020Lasse Eriksson ja Marko Arrhenius B-poikien valmennustiimiin
20.12.2019SC Hawks ry hakee valmennuspäällikköä

Siirry arkistoon »