SALIBANDYKERHO SOTUNGIN KOULULLA

SC Hawks järjestää Sotungin koululla salibandykerhon, jossa pelaamisen ohella harjoitellaan lajin perustaitoja. Ohjaajina toimivat seuran koulutetut ohjaajat. Kerho toimii kerran viikossa ja kestää yhden tunnin.

Salibandykerho on tarkoitettu 1- ja 2-luokkalaisille. Kerho toimii kahdessa ryhmässä peräkkäin, eli omat ryhmät molemmille ikäluokille. Kumpaankin ryhmään mahtuu 30 lasta.

Missä & milloin

Salibandykerho järjestetään Sotungin koululla (Sotungintie 19, Vantaa).

  • Torstai klo 17.00-18.00    1-luokkalaiset
  • Torstai klo 18.00-19.00    2-luokkalaiset

Syyskauden toiminta alkaa torstaina 17.1.2019 ja päättyy torstaina 17.5.2019

Varusteet

Lapsi tarvitsee mukaan sisäliikuntavarusteet (t-paita, shortsit, sisäpelikengät) ja juomapullon. Jos lapselta ei löydy vielä pelivarusteita, ne saa lainaksi veloituksetta. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös tilata edullisen Fat Pipen varustepaketin (maila, pallo, suojalasit). Sopivan mailan pituuden lapselle voi tarkistaa salibandymailan mittataulukosta.

Hinta

Salibandykerhon osallistumismaksu on 30,-/kausi. Maksu sisältää syyskauden pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, lainavarusteet (mailat, suojalasit ja pallot) sekä vakuutuksen.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikan toimintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2018 - toukokuu 2019). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2018 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

RYHMÄT 2018-2019