TOIMINTAA TOTEUTTAMASSA

Petteri Bergman

Petteri on toiminut parikymmentä vuotta isoissa helsinkiläisissä seuraorganisaatioissa eri tehtävissä ja on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon. Järjestöpuolella Petteri on toiminut useamman seuran puheenjohtajana ja ollut mukana valiokuntatyöskentelyssä. Hän on toiminut kattavasti salibandyn juniorivalmennuksessa (A-E-juniorit), joista vanhimmista junioreista saavutuksena mm. 10 Suomen mestaruutta. Miesten puolella Petteri toimi Tapanilan Erän miesten Salibandyliigajoukkueen päävalmentajana lähes 10 vuotta. Pitkän valmennusuran jäljiltä palkintokaapista löytyy Salibandyliigan vuoden valmentaja-titteli, U19-poikien MM-kulta, miesten EC-hopea, 2 x SM-hopea, 2 x SM-pronssi sekä kaksi Suomen Cupin mestaruutta.

Joona Mitsui

Joona aloitti jalkapallon 6-vuotiaana ja pelasi alakouluikäisenä monipuolisesti niin futista kuin salibandyakin. Jo 24 vuotta kestäneen jalkapallouran (FC Kontu, HJK/Klubi04, Jokerit, AC Allianssi) huippuhetket olivat nuorten maajoukkue-edustukset, talenttiakatemioiden SM-kulta ja B-poikien Suomen mestaruudet. Joona pelaa edelleen harrastetasolla sekä jalkapalloa että salibandya. Oman pelaamisen lisäksi mukaan on tullut omien lasten kautta myös valmennus ja D-valmentajakurssin suoritettuaan hän on ohjannut pienten lasten joukkueissa monipuolista liikuntaa.

Tuomo Känsäkoski

Tuomo on aina harrastanut liikuntaa monipuolisesti ja lajikavalkaadista löytyy muun muassa jalkapalloa, salibandya ja amerikkalainen jalkapalloa. Hän on vuosien varrella toiminut erilaisissa seuratehtävissä kuten, valmennuspäällikkönä (10 vuotta), useissa eri valmennustehtävissä, sekä seuran hallituksen jäsenenä. Häneltä löytyy Personal trainer ja kuntosalinohjaaja -koulutukset. Suomen Palloliiton valmentajakoulutuksista hän on suorittanut D- ja C-valmentajakurssit sekä fyysisen valmennuksen kurssin.