Lisenssit ja vakuutus

Jokaisen Salibandyliiton kilpailutoimintaan (Salibandyliigat, divisioonat, A-G -junioreiden sarjat, seniorisarjat, Suomen Cup) osallistuvan pelaajan tulee maksaa pelaajalisenssi ennen ensimmäistä otteluaan.

Pelaajalisenssin voi ottaa urheiluvakuutuksen kanssa tai ilman, mutta vakuutus on pakollinen juniori-ikäisille (pojat synt. 1997 tai sen jälkeen, tytöt synt. 1998 tai sen jälkeen) sekä aikuisten yksittäisten otteluiden sarjoissa (Salibandyliiga, miesten 1.-2. divisioonat ja naisten 1. divisioona)

Juniori-ikäisen pelaajan tulee antaa oman vakuutuksen tiedot lisenssijärjestelmään vakuutuksetonta lisenssiä lunastettaessa. Mikäli tietoja ei anneta, on pelaaja edustuskelvoton.


LISENSSIN VALINTA

Pääsarjalisenssi

Kilpailulisenssi *)

Pelipassi

Kisapassi
Salibandyliigat, miesten 1. divisioona

1999 tai aikaisemmin syntyneet

2000-2005 syntyneet

2006 tai myöhemmin syntyneet
*) Kilpailulisenssi on tarkoitettu aikuisille (1999 tai aikaisemmin syntyneille), jotka osallistuvat liiton viralliseen kilpailutoimintaan. Miehissä tämä tarkoittaa sarjatasoja 2.-6. divisioonat, naisissa 1.-4. divisioonat sekä yli 18-vuotiaita A-junioreita.

Valmentajalla, joka on merkitty pöytäkirjaan, tulee olla valmentajalisenssi tai kilpailulisenssi (salibandyliigoissa, miesten 1.-2. divisioonassa sekä naisten 1. divisioonassa ja A-E -junioreiden sarjoissa).

Sarjatasoilla miesten 3-6 div. sekä naisten 2-4 div. sekä seniorisarjoissa pelaavat henkilöt voivat lunastaa vakuutuksettomia lisenssejä vapaasti, rastittamalla tietojen syöttösivulla kohta "tähän lisenssiin ei liity vakuutusta". Vakuutustietoihin voi myös kirjoittaa esim."oma vakuutus". Erillistä vakuutustodistusta ei tarvitse lähettää liittoon, eikä vakuutus ole tässä kohderyhmässä pakollinen, vaikka sitä suositellaankin.

LISENSSIN OSTO

1. Valitse lajiliitoksi "SUOMEN SALIBANDYLIITTO RY" ja täytä henkilötietosi

2. Valitse oikealta haluamasi lisenssi vakuutuksella tai ilman vakuutusta, valittuasi lisenssin hae ja valitse seuralistalta "SC HAWKS"

3. Hyväksy asettamasi tiedot ja maksa lisenssi, tämän jälkeen se toimitetaan sähköisenä mobiilikorttina ilmoittamaasi puhelinnumeroon.
Lähde: Suomen Salibandyliitto ry floorball.fi