Haetaan huipputyyppejä!

Sinustako ohjaaja tai valmentaja Haukkaperheeseen?

Oletko sporttinen, positiivinen, innostava ja ammattitaitoinen ohjaaja tai valmentaja, jolla on kokemusta liikuntaryhmien ohjaamisesta?

Jos vastasit kyllä, SC Hawks tarjoaa Sinulle:

  • ammattimaisen toimintaympäristön
  • sopivan määrän ohjaustunteja/valmennusta
  • tukea jokapäiväiseen tekemiseen
  • mahdollisuuden kehittyä hyvässä sparrauksessa

Sopiva rooli omien vahvuuksien mukaan

Mielestämme laadukas seuratoiminta rakentuu ennen kaikkea laadukkaiden, ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajien kautta. Siksi etsimme pääohjaajiksi nimenomaan huipputyyppejä, joilla on jo kokemusta liikunnan ohjaamisesta, mutta ovat myös avoimia omaksumaan uusia ideoita ja toimintatapoja. Omasta lajitaustasta jalkapallon tai salibandyn parista on hyötyä, kuten myös koulutuksesta liikunnan alalta.

Apuohjaajiksi haemme oppimishaluisia henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ohjaus- ja ryhmänjohtamistaitojaan ottamalla oppia pääohjaajilta. Ohjaajiksi sopivat erinomaisesti myös peliuran lopettaneet pelaajat, joita kiinnostaa palata liikunnan pariin uudessa roolissa – vaikka vain kerran viikossa.

Hyvästä työstä asianmukainen korvaus

Ymmärrämme, että hyviä tekijöitä harvemmin saa halvalla. Hyvästä työstä pitää saada asianmukainen korvaus, mutta tällöin myös vaatimustaso toiminnalle tulee olla sen mukainen. Mielestämme kannustava palkkiojärjestelmä yhdistettynä tehokkaaseen palautteenantojärjestelmään on onnistunut tapa järjestää toimivaa toimintaa. Uskomme, että hyvin motivoitunut ohjaaja pystyy omalla toiminnallaan luomaan innostavan fiiliksen ryhmään ja kasvattamaan näin aktiivisesti osallistujamäärää, kun positiivinen sana kiirii.

Ryhmiä on monenlaisia ja raamit sisällöille on rakennettu kunkin ryhmän erityispiirteet huomioiden. Toiminta ajoittuu sekä arkipäiviin että viikonloppuihin ja ohjauksia on niin aamulla, iltapäivällä kuin illallakin.

Ota yhteyttä kertomalla itsestäsi ja jutellaan lisää!