SC Hawks ry

SC Hawks ry on syksyllä 2015 perustettu helsinkiläinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää monipuolista liikuntatoimintaa sen toiminta-alueella. Yhdistyksen toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet.

Yhdistyksen taustalla olevat ihmiset ovat pitkään liikunnan ja urheilun parissa toimineita ja vaikuttaneita henkilöitä, joiden monipuolinen tausta ja kokemus antavat hyvän pohjan seuran tulevaisuudelle.

Yhdistys on syntynyt halusta nähdä ja ajatella asioista uudella tavalla, sekä kokeilla erilaisia uusia lähestymistapoja, niin isoissa seuratoiminnan linjauksissa, kuin päivittäisessä tekemisessäkin. Täysin uusi urheiluseura mahdollisti sen, että voimme rakentaa toiminnan ja sen perustat täysin puhtaalta pöydältä, ilman menneisyyden rasitteita. Vastata siis ajan henkeen ja uudistuvan toimintaympäristön tarpeisiin.

Visio

SC Hawks on koko perheen liikuntaseura, jossa nautitaan liikkumisesta eri muodoissa. Se tunnetaan laadukasta toimintaa järjestävänä seurana, jossa useamman lajin harrastamiseen kannustetaan.

Seuran ohjaajat ja valmentajat ovat huipputyyppejä, jotka omalla ammattitaidollaan mahdollistavat laadukkaan toiminnan järjestämisen. SC Hawksin monipuolinen toiminta innostaa liikkumaan ja kehittämään omia taitoja.

Seura tekee yhteistyötä koulujen sekä muiden urheiluseurojen kanssa ja antaa oman panoksensa lajien kehittämiseen Suomessa.

DSC_0525.png

Jäsenmaksu

Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 30 euroa / jäsen.

Yhteystiedot

toimisto@hawks.fi
puh. +358 44 590 5040