fbpx

SC Hawks ry

SC Hawks ry

SC Hawks ry on syksyllä 2015 perustettu helsinkiläinen yhdistys, jonka toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet.

Yhdistyksen taustalla olevat ihmiset ovat pitkään liikunnan ja urheilun parissa toimineita ja vaikuttaneita henkilöitä, joiden monipuolinen tausta ja kokemus antavat hyvän pohjan seuran tulevaisuudelle.

Yhdistys on alusta asti pyrkinyt ajattelemaan asioista uudella tavalla ja näin myös pystynyt rakentamaan täysin omannäköistä tarinaansa laadukkaalla, aidolla ja positiivisella tekemisellä – niin isoissa seuratoiminnan linjauksissa, kuin päivittäisessä tekemisessäkin. Täysin uusi urheiluseura mahdollisti sen, että voimme rakentaa toiminnan ja sen perustat täysin puhtaalta pöydältä, ilman menneisyyden rasitteita. Vastata siis ajan henkeen ja uudistuvan toimintaympäristön tarpeisiin.

SALIBANDYA HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ

SC Hawks on koko perheen seura, jossa pelataan salibandya hyvällä fiiliksellä. Seuran ohjaajat ja valmentajat ovat huipputyyppejä, jotka omalla ammattitaidollaan mahdollistavat positiivisen ja laadukkaan toiminnan järjestämisen. Seura tekee yhteistyötä koulujen sekä muiden urheiluseurojen kanssa ja antaa oman panoksensa lajin kehittämiseen Suomessa.

Yhteystiedot

toimisto@hawks.fi
puh. +358 44 590 5040