Salibandykerhot Kevät 2019

LAADUKASTA HARRASTAMISTA EDULLISEEN HINTAAN!

SC Hawks järjestää salibandykerhoja Itä-Helsingin sekä Itä-Vantaan kouluilla, jossa pelaamisen ohella harjoitellaan yleisliikunnallisia perustaitoja sekä salibandyn lajitaitoja SC Hawksin koulutettujen ohjaajien johdolla. Kerhot toimivat kerran viikossa ja kestävät aina yhden tunnin.

KENELLE: 
Salibandykerhoja järjestetään 1.-2.-luokkalaisille. Ryhmät ovat avoimia kaikille aikaisemmasta liikuntataustasta huolimatta ja sopivat erinomaisesti myös "kakkoslajiksi" muiden harrastusten ohelle.

MISSÄ JA MILLOIN:
Kerhojen syyskausi alkaa syyskuussa ja toiminta jatkuu aina joulukuun puoleen väliin saakka. Tarkemmat lisätiedot koulukohtaisista aikatauluista löydät alla olevista linkeistä.

VARUSTEET:
Lapsi tarvitsee mukaan sisäliikuntavarusteet (t-paita, shortsit, sisäpelikengät) ja juomapullon. Jos lapselta ei löydy vielä pelivarusteita, ne saa lainaksi veloituksetta. 

Lapselle voi myös halutessaan tilata tarjoushintaan oman Fat Pipen varustepaketin (maila, suojalasit ja pallo) AC Storen verkkokaupasta. Sopivan mailan pituuden voi tarkistaa salibandymailan mittataulukosta.

ILMOITTAUTUMINEN & HINTA:
Osallistujat ilmoittautuvat toimintaan SC Hawksin myClub-palvelussa. Salibandykerhon osallistumismaksu on 30,-/kausi. Maksu sisältää kevätkauden pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, lainavarusteet (mailat, suojalasit ja pallot) sekä vakuutuksen.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikan toimintaan.

LISÄTIETOJA: 
SC Hawksin toimisto
puh. +358 44 590 5040
toimisto(at)hawks.fi