fbpx

Salibandykerho

Salibandykerhot 1-4-luokkalaisille

Harrasta edullisesti lähellä kotia!

SC Hawks järjestää Helsingin kouluilla 1.-4.-luokkalaisille salibandykerhoja, joissa pelataan lajia rennossa ja viihtyisässä ilmapiirissä. Ryhmät ovat avoimia kaikille aikaisemmasta liikuntataustasta huolimatta ja sopivat erinomaisesti myös “kakkoslajiksi” muiden harrastusten ohelle.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Voit myös tilata edullisen Haukkojen ZONEFLOORBALL-starttipaketin (maila ja suojalasit) lapselle AC Storen verkkokaupasta. >> Tilaa tästä

Hinta

50,- KEVÄT 2021

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, lapsen lainavarusteet sekä lapsen vakuutuksen.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

Rahat takaisin -takuu

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmää ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

AJANKOHDAT JA PAIKAT

Kevätkaudella 2021 toimintaa järjestetään 1.2-30.5.2021 välisellä ajalla, pois lukien pääsiäinen (2.-5.4.2021).

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)
ke 19:00-20:00 >> ILMOITTAUDU MUKAAN!

Entä jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.