Perhesähly 3-4-vuotiaille

Harrasta yhdessä lapsesi kanssa!

SC Hawksin perhesählyssä 3-4-vuotias tyttö tai poika pääsee yhdessä tutun aikuisen kanssa harjoittelemaan salibandya leikkimielisessä ja innostavassa ympäristössä. Toiminnassa kehitetään liikkumisen perustaitoja sekä ryhmässä toimimista samalla hieman tutustuen lajiharjoitteluun. Lapset osallistuvat tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan. Perhesählyn toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran koulutetut ohjaajat.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään myös suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus tilata edullinen Fat Pipen varustepaketti (maila, suojalasit ja pallo). Sopivan mailan pituuden voi tarkistaa salibandymailan mittataulukostaAikuisella tulee olla sisäpelivarusteet ja oma salibandymaila.

Hinta

Perhesählyn hinta (1 lapsi + aikuinen) on 129,-/kevätkausi.

Hinta sisältää 45 minuutin harjoitukset kerran viikossa, ohjauksen, lapsen lainavarusteet, harjoitusvuorot sekä lapsen vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. 

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

Entä, jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä ensimmäisen kerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta 10 euron toimistokuluja.

Ajankohta

Toimintaa järjestetään kevätkaudella 14.1. - 27.5.2018 välisellä ajalla kerran viikossa.

Hakaniemen Arena Centerissä
Keskiviikkoisin klo 17.00-17.45

Myllypuron Arena Centerissä 
Sunnuntaisin klo 10.00-10.45

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2018