Perhesähly 3-4-vuotiaille

Harrasta yhdessä lapsesi kanssa!

SC Hawksin perhesählyssä 3-4-vuotias lapsi pääsee yhdessä tutun aikuisen kanssa harjoittelemaan salibandya leikkimielisessä ja innostavassa ympäristössä. Toiminnassa kehitetään liikkumisen perustaitoja sekä ryhmässä toimimista samalla hieman tutustuen lajiharjoitteluun. Lapset osallistuvat tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään myös suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Lapselle voi myös halutessaan tilata tarjoushintaan oman Fat Pipen varustepaketin (maila, suojalasit ja pallo) AC Storen verkkokaupasta. Sopivan mailan pituuden voi tarkistaa salibandymailan mittataulukostaAikuisella tulee olla sisäpelivarusteet ja oma salibandymaila.

Hinta

Osallistumismaksu (1 lapsi + aikuinen) on 120,-/syksy 2019 ja 135,-/kevät 2020.

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa (45min), ohjauksen, lapsen lainavarusteet sekä lapsen vakuutuksen ja seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. 

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2019 - toukokuu 2020). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2019 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Entä, jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.

Ryhmät ja ilmoittautuminen

Syyskaudella 2019 toimintaa järjestetään 31.8.-19.12.2019 välisellä ajalla,
pois lukien syyslomaviikko 42 (14.-20.10.)

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki) sählykenttä 8
Torstaisin klo 17.00-17.45 >> Ilmoittaudu ryhmään tästä >> 
Sunnuntaisin klo 10.00-10.45 >> Ilmoittaudu ryhmään tästä >> 

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki) sählykenttä 1
Tiistaisin klo 17.00-17.45 >> Ilmoittaudu ryhmään tästä >>