Perhesähly 3-4-vuotiaille

Harrasta yhdessä lapsesi kanssa!

SC Hawksin perhesählyssä 3-4-vuotias lapsi pääsee yhdessä tutun aikuisen kanssa harjoittelemaan salibandya leikkimielisessä ja innostavassa ympäristössä. Toiminnassa kehitetään liikkumisen perustaitoja sekä ryhmässä toimimista samalla hieman tutustuen lajiharjoitteluun. Lapset osallistuvat tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan. Perhesählyn toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran koulutetut ohjaajat.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään myös suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Lapselle voi myös halutessaan tilata tarjoushintaan oman Fat Pipen varustepaketin (maila, suojalasit ja pallo) AC Storen verkkokaupasta. Sopivan mailan pituuden voi tarkistaa salibandymailan mittataulukostaAikuisella tulee olla sisäpelivarusteet ja oma salibandymaila.

Hinta

Perhesählyn kevätkauden osallistumismaksu (1 lapsi + aikuinen) on 119,-/kausi.

Maksu sisältää kevätkauden pelivuorot kerran viikossa (45min), ohjauksen, lapsen lainavarusteet, harjoitusvuorot sekä lapsen vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. 

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2018 - toukokuu 2019). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2018 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Entä, jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä ensimmäisen kerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta 10 euron toimistokuluja. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.

Ajankohta ja paikka

Kevätkaudella toimintaa järjestetään 13.1.-12.5.2019 välisellä ajalla,
pois lukien hiihtolomaviikko 18.-24.2. sekä pääsiäinen 19.-22.4.

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)
Sunnuntaisin klo 11.15-12:00

ILMOITTAUDU KEVÄÄN 2019 RYHMÄÄN ALTA!