fbpx

Nuorten harraste

Nuorten harraste

SC Hawksin 14-17-vuotiaille nuorille järjestetty harrastesähly on sinulle, joka haluat pelailla ilman kilpailullisia tavoitteita, huvin ja urheilun vuoksi! Harrastesählyssä et tarvitse edes aikaisempaa lajikokemusta, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta rennossa ilmapiirissä. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu tytöt sekä pojat! Pallot ja peliliivit vuoroille tulevat järjestäjältä ja näin päästään vaivattomasti laittamaan hauskat pelit pystyyn.

Varusteet

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, sekä oma maila ja halutessaan suojalasit.

VAKUUTUS

Osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että voimassa oleva vakuutus korvaa myös mahdolliset sählyharrastuksessa aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voit tehdä sen Salibandyliiton vakuutussivulta.

HINTA

Osallistumismaksu on 120,-/syksy 2019 ja 135,-/kevät 2020.

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, pallot ja peliliivit sekä seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. 

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2019 – toukokuu 2020). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden 2019 loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Peruutukset

Jos harrastus ei tunnukaan mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

Syyskaudella 2019 toimintaa järjestetään 3.9.-17.12.2019 välisellä ajalla