SALIBANDYKERHO MYLLYPURON KOULULLA

SC Hawks järjestää Myllypuron peruskoululla salibandykerhon, jossa pelaamisen ohella harjoitellaan lajin perustaitoja. Ohjaajina toimivat SC Hawksin koulutetut ohjaajat. Kerho toimii kerran viikossa ja kestää yhden tunnin.

KENELLE:
Salibandykerho on tarkoitettu 1- ja 2-luokkalaisille. Kerho toimii kahdessa ryhmässä peräkkäin, eli omat ryhmät molemmille ikäluokille. Kumpaankin ryhmään mahtuu 20 lasta.

MISSÄ & MILLOIN:
Kerho järjestetään Myllypuron peruskoululla (Yläkivenrinne 4, Helsinki).

  • Keskiviikko klo 17.00-18.00    1-luokkalaiset pojat & tytöt
  • Keskiviikko klo 18.00-19.00    2-luokkalaiset pojat & tytöt

Syyskauden toiminta alkaa keskiviikkona 6.9.2017 ja päättyy keskiviikkona 20.12.2017. Kerhoa ei pidetä 6.12.

HUOM! Syyskuun kerhot (6.9., 13.9., 20.9. ja 27.9.) pidetään Arena Center Myllypurossa (Alakiventie 2, Helsinki) alakerran sählykentällä koulun salin ollessa koulun omassa käytössä.

VARUSTEET:
Lapsi tarvitsee mukaan sisäliikuntavarusteet (t-paita, shortsit, sisäpelikengät) ja juomapullon, sekä oman mailan ja suojalasit. Jos lapselta ei löydy vielä pelivarusteita, niin ilmoittautumisen yhteydessä voi tilata Fat Pipen varustepaketin (maila, pallo, suojalasit). Sopivan mailan pituuden lapselle voi tarkistaa salibandymailan mittataulukosta.

ILMOITTAUTUMINEN & HINTA:
Osallistujat ilmoittautuvat toimintaan SC Hawksin myClub-palvelussa (linkki alla). Hinta syyskaudelle on vain 30,-, josta saa laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikan kerhossa.

LISÄTIETOJA: 

SC Hawksin toimisto
puh. +358 44 590 5040
toimisto(at)hawks.fi

Ilmoittautuminen