Salibandykoulu Hakaniemessä

Pallo haltuun iloisessa ympäristössä! Kerran viikossa järjestettävässä salibandykoulussa lapset oppivat lajin perustaitoja mielekkäästi aktiivisen harjoittelun kautta. Hawksin salibandykoulun päätavoitteet ovat saada lapsi innostumaan liikunnasta sekä opetella lajitaitojen perusteita kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä. 

Aktiivista harjoittelua pienryhmissä

Salibandyn lajikouluja järjestetään 5-10-vuotiaille pojille ja tytöille. Pienryhmäharjoittelu tarjoaa lapsille paljon pallokosketuksia, mikä kehittää taitoja parhaiten ja tekee harjoittelusta mielekästä, kun lapsi pääsee osallistumaan aktiivisesti

Ohjaajat

Salibandykoulussa toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran koulutetut ohjaajat.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään myös suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus tilata edullinen Fat Pipen varustepaketti (maila, suojalasit ja pallo). Sopivan mailan pituuden voi tarkistaa salibandymailan mittataulukosta.

Hinta

Salibandykoulun syyskauden hinta on 135 euroa. Hinta sisältää tunnin harjoitukset kerran viikossa, ohjauksen, harjoitusvuorot sekä seuran jäsenmaksun. Kesken kauden aloittaville lapsille lasketaan hinta tapauskohtaisesti.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikan toimintaan.

Entä, jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa vielä ensimmäisen kerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta 10 euron toimistokuluja.

Ajankohta

Toimintaa järjestetään syyskaudella 3.9. - 17.12.2017 välisellä ajalla kerran viikossa. 

HAKANIEMEN ARENA CENTER
(Sörnäisten rantatie 2, 00530 Helsinki)

  • 5-10-vuotiaat pojat ja tytöt, sunnuntai klo 11.00-12.00, kenttä 1


Salibandykoulun ilmoittautuminen