Joukkueet 2021-2022

TULE MUKAAN HAUKKOIHIN!

Haemme pelaajia kauden 2021-2022 joukkueisiin. Haukkoihin on tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat!

Haukoissa pelataan salibandya hyvällä fiiliksellä. Seuran valmentajat ovat huipputyyppejä, jotka omalla ammattitaidollaan mahdollistavat positiivisen ja laadukkaan toiminnan järjestämisen.

Haukkojen kotipesä löytyy Myllypurosta, mutta toimintaa on myös Hakaniemen, Kaarelan ja Itä-Vantaan alueella. Tsekkaa tarkemmat tiedot joukkuekohtaisesti alla olevista linkeistä!

SEURAA HAUKKOJEN ELÄMÄÄ INSTAGRAMISSA @hawks.fi!

Lisätietoja:
Haukkojen toimisto
toimisto@hawks.fi
044 590 5040

ALUEJOUKKUEET (P12-P8)

Poikien aluejoukkueet tarjoavat monipuolista ja laadukasta toimintaa, jonka ensisijaisena tavoitteena on yksilön taitojen kehittäminen.

Myllypuron joukkueet harjoittelevat Myllypuron lähiympäristössä (mm. Arena Center Myllypuro, Myllypuron peruskoulu, Liikuntamylly).

Hakaniemen joukkueet harjoittelevat Hakaniemen lähiympäristössä (mm. Arena Center Hakaniemi ja Kalasataman peruskoulu).

Kaarelan joukkueet harjoittelevat Kaarelan alueella (mm. Arena Center Kaarela).

ALUEJOUKKUEET 2021-2022

JUNIORIJOUKKUEET (P21-P13)

Toiminnan päätavoitteena on auttaa pelaajia kehittymään monipuolisesti kokonaisvaltaisina salibandypelaajina sekä nuorina urheilijoina. Pyrkimyksenä on muodostaa sekä kilpa- että haastajatason joukkueita!

Joukkueiden toiminta keskittyy Myllypuron alueelle, jonka ympäristö tarjoaa loistavat puitteet monipuoliseen harjoitteluun. Lajiharjoitukset ja kotiottelut järjestetään pääsääntöisesti Arena Center Myllypurossa, josta löytyy seuran oma tyylikäs kotikenttä.

Muina harjoituspaikkoina toimivat mm. Latokartano, Liikuntamylly, Myllypuron peruskoulu, Myllypuron liikuntapuisto sekä lähialueen maastot.

TYTTÖJEN JOUKKUEET

Tyttöjen joukkueiden toiminta keskittyy iloiseen liikkumiseen ja salibandyn perustaitojen harjoitteluun. Tavoitteena on järjestää monipuolisella harjoittelulla innostava ympäristö, jossa pelaajat pääsevät nauttimaan salibandyn pelaamisesta. Joukkueet harjoittelevat yhdessä.

Joukkueiden toiminta keskittyy Myllypuron alueelle ja harjoituspaikkoina toimivat mm. Arena Center Myllypuro ja Liikuntamylly.

TYTTÖJEN JOUKKUEET  2021-2022

AIKUISTEN JOUKKUEET

Monipuolinen tarjonta mahdollistaa aikuispelaajille harrastamisen haluamallaan tasolla. Joukkueiden toiminta keskittyy Myllypuron lähialueille, jossa harjoituspaikkoina mm. Arena Center Myllypuro, Liikuntamylly sekä Latokartanon Liikuntahalli.