fbpx

Haukkavalmentajat

Haukkojen harrasteryhmiä ja salibandyjoukkueita valmentavat iloiset, innostavat ja osaavat haukkavalmentajat. Tässä muutamia heistä.
Juha Erälaukko

Moikka kaikille! Olen 40-vuotias ja valmennan Haukoissa P13-joukkuetta sekä harrasteryhmiä. Toimin lisäksi seuran valmennuspäällikkönä.

Joukkueessa ja harrasteissa parasta on ehdottomasti nähdä pelaajien hyvä tekemisen meininki ja erityisesti punaiset posket, hymyilevät kasvot sekä aito ilo pelaamisesta. 

Miksi Haukat? No juuri siksi, koska täällä me kaikki vedämme köyttä samaan suuntaan. Olemme motivoituneita ja innostuneita kehittämään Haukkoja koko ajan eteenpäin ja näin saamme toteutettua lapsille ja nuorille parasta mahdollista toimintaa. Täällä kaikki ovat hyvällä fiiliksellä salibandyn ympärillä!

JERE APELL

Moikka! Olen 23-vuotias rennon reipas valmentajan alku sekä liikunnanohjaaja suoraan Itä-Helsingin sydämestä. Valmennan P12/P13-joukkueissa sekä toimin ohjaajana monissa eri harrasteryhmissä vauvasta vaariin.

Joukkueissa ylivoimaisesti parasta on hyvä yhteishenki ja huumori. Hallille on aina hauska tulla, kun läppä lentää ja tekeminen on laadukasta, samalla kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Haukkaperhe on itselle erittäin tärkeä ns. toinen koti, joka löytyy hallilta ja siellä häärivistä valmentajista sekä junnuista. Samalla itselle myös tärkeä ja laadukas oppikoulu alkavalla valmentajan tiellä. Hallille on joka päivä hauska mennä, kun huumori kukoistaa, tekeminen on laadukasta ja hommissa mennään isosti eteenpäin!

Oliver Teir

Moikka! Valmennan Haukkojen P15-joukkuetta ja toimin eri ikäisten kerhojen valmentajana.

Olen itse tullut Haukkoihin B-ikäisenä pelaajana, jonka jälkeen myös innostuin valmentamisesta. 

Parasta Haukoissa on meidän tiivis yhteisömme ja joukkuehenki, jota haluan olla mukana rakentamassa nuorimmista ryhmistä lähtien.

Haukkakentällä törmäillään!

Pyry Vuori

Moi! Olen Haukkojen joukkue- ja kerhovalmentaja. Suurimmaksi osaksi pyöritän haukkatreenejä Hakaniemen päässä, mutta minut voi bongata myös muilta halleilta – ties mistä haukkatehtävistä!

Siisteintä on ollut nähdä huikeita kehityksiä pelaajissa. Muutamien kanssa on otettu ensiaskeleet ihan perhesählystä asti ja edelleen treenataan yhdessä haukkajoukkueissa.

Haukkaperheeseen kuuluminen merkitsee minulle yhteisöllisyyttä, yhdessä kehittymistä ja sporttaamista hyvässä seurassa!

MIKKO KUJAMA

Tervehdys! Valmennan Haukoissa P10/P9/P8 -joukkueita. Lisäksi valmennan Myllypuron salibandykouluja. Aloitin joukkueiden kanssa elokuussa 2021 ja tarkoituksena on saada joukkueeseen positiivinen harjoittelun kulttuuri ja kehittää yksilön taitoja monipuolisesti kauden aikana.

Joukkueistamme huokuu liikunnan riemu ja tavoitteenamme on ylläpitää tätä koko kauden. Haluamme kaikki kehittyä – sekä pelaajat, valmentajat että muut tärkeät taustahenkilöt.

Hienointa on nähdä pelaajan kehitys pitkässä juoksussa. Aivan parasta on nähdä aikuisen mittaan kasvaneita pelaajia hallilla, joita olen valmentanut, kun olivat vielä pieniä lapsia. Parhaimmillaan liikunnasta saa koko elinkaaren kestävän elämäntavan ja on ihan parasta nähdä näitä vanhoja vaahtosammuttimia vieläkin hallilla salibandyn parissa.

Haukkaperhe merkitsee minulle paljon. Itse aloitin salibandyn pelaamisen aikoinaan Itä-Stadissa ja hallille tulo on kuin tulisi toiseen himaan. Hawksilla on hienot arvot ja haluan olla osaltani rakentamassa vieläkin parempaa haukkaperhettä.  

Valmentajaksi Haukkoihin?

Oletko positiivinen, innostava ja halukas myös kehittämään itseäsi salibandyvalmentajana?

Tsekkaa lisäinfoa tästä ja tule mukaan haukkaperheeseen!