Seurojen yhdistyminen tuo pääkaupunkiseudulle uuden suurseuran salibandyyn

12.02.2020

HawksHaki2.pngSalibandyseurat AC HaKi ja SC Hawks yhdistävät toimintansa. Yhdistymisen jälkeen yhteisössä on noin 1 000 jäsentä. Toimintaa pyörittää yhteinen seuraorganisaatio ja se toteutetaan Hawks -brändin alla. Seuran kotihalli ja toimisto sijaitsevat Itä-Helsingissä Myllypurossa, mutta alueellista toimintaa tulee jatkossakin olemaan Itä-Helsingin lisäksi myös Itä-Vantaalla ja Helsingin itäisessä kantakaupungissa.

Yhdistyminen hyödyttää monella tapaa molempia seuroja. Yhdistymisen tarkoituksena on tarjota jäsenistölle ja toiminnalle entistä paremmat toimintaedellytykset sekä mahdollistaa lajin monipuolinen harrastaminen hyvissä olosuhteissa. Lisäksi isompi seura pystyy tukemaan jäsenistöä vahvemmin ja monipuolisemmin eri osa-alueiden osaajien kautta. Seura pystyy myös panostamaan paremmin henkilöstöön ja koulutukseen ja tätä kautta toiminnan kehittäminen tehostuu.

Jatkossa muun muassa poikajunioreille on tarjolla ehjä pelaajapolku kattaen kaikki juniori-ikäluokat sekä eri tasoisia joukkueita sen varrella. Myös tyttöjen puoleen pystytään panostamaan jatkossa enemmän. Aikuisten sarjoissa tulee olemaan entistä enemmän valinnanvaraa toiminnan sisällön ja tason mukaan.

Tavoitteena on myös, että seuralla olisi tulevalla kaudella edustusjoukkue miesten pääsarjatasolla 1. divisioonassa. Tällä hetkellä molemmilla seuroilla on miesten edustusjoukkueet 2. divisioonassa hyvissä asemissa nousua silmällä pitäen.
Yhdistymisprosessi toteutetaan hallitusti molemmista seuroista kootun projektiryhmän ohjauksella.

SC Hawksin toiminnanjohtaja Laura Luotola odottaa jo innolla tulevaa.

- Hyödyntämällä molempien seurojen vahvuuksia uskomme, että voimme tarjota jäsenillemme aiempaa paremmat mahdollisuudet lajin harrastamiseen, kaikilla toiminnan tasoilla iästä riippumatta. Innolla jo odotan, että pääsemme viemään yhdistymistä käytäntöön.

Hakunilan Kisan puheenjohtaja Petri Lehti näkee isomman seuran tuovan merkittäviä hyötyjä.

- Näen isomman seuran suurimpana vahvuutena eritasoisen pelaamisen ja harrastamisen mahdollisuuden eri ikäryhmissä. Myös pelaajapolun mahdollisuudet kasvavat paremmiksi ja pystymme täten paremmin yhdessä kehittämään seuraa, joukkueita ja pelaajia, jotka ovat aina olleet keskiössämme.

02.07.2020Tunne kotipesän lämpö - miesten edustuksen kausikortit nyt myynnissä!
01.07.2020Miesten edustusjoukkue valmiina ensimmäiseen pääsarjakauteen
04.06.2020Naiset II etsii vielä maalivahtia ja muutamaa kenttäpelaajaa!
02.06.2020B- ja C-poikien tryoutit ensi viikolla!
01.06.2020Hawks ja ZONEFLOORBALL yhteistyöhön
12.02.2020Seurojen yhdistyminen tuo pääkaupunkiseudulle uuden suurseuran salibandyyn
14.01.2020Lasse Eriksson ja Marko Arrhenius B-poikien valmennustiimiin
20.12.2019SC Hawks ry hakee valmennuspäällikköä
11.10.2019Laura Luotola Haukkojen toiminnanjohtajaksi
17.06.2019Hawksin edustusjoukkue kaudella 2019-2020

Siirry arkistoon »