fbpx

Haukkaliiga

HAUKKALIIGA 5-8-vuotiaille

HAUKKALIIGASSA PELATAAN SÄBÄÄ JA FUTISTA!

Haukkaliigassa nautitaan pelaamisen ilosta Myllypurossa ja Hakaniemessä! Haukkaliiga on 5-8-vuotiaille lapsille edullinen matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Haukkaliiga tarjoaa mahdollisuuden kokeilla futsalin ja salibandyn pelaamista vaivattomalla tavalla, kun kerran viikossa järjestettävällä tunnilla pelataan puolet kumpaakin lajia.

Varusteet

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Voit myös tilata edullisen Haukkojen ZONEFLOORBALL-starttipaketin (maila ja suojalasit) lapselle AC Storen verkkokaupasta. >> Tilaa tästä

Hinta

50,- KEVÄT 2021

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, lainavarusteet, sekä lapsen vakuutuksen ja seuran jäsenedut.

Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

Rahat takaisin -takuu

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmää ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

HAUKKALIIGA MYLLYPURO

Kevätkaudella 2021 toimintaa järjestetään 1.2-30.5.2021 välisellä ajalla, pois lukien pääsiäinen (2.-5.4.2021).

Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2, Helsinki)

HAUKKALIIGA HAKANIEMI

Kevätkaudella 2021 toimintaa järjestetään 1.2-30.5.2021 välisellä ajalla, pois lukien pääsiäinen (2.-5.4.2021).

Arena Center Hakaniemi (Sörnäisten rantatie 2, Helsinki)

Entä jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.