Haukkaliigan_logo_nettiin.jpg

Edullista sporttia 5-8 -vuotiaille

Haukkaliigassa nautitaan pelaamisen ilosta! Haukkaliigan ideana on tarjota 5-8 -vuotiaille lapsille edullinen matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Haukkaliiga tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jalkapallon ja salibandyn pelaamista vaivattomalla tavalla.

Liikuntaa yli lajirajojen

Monipuolinen useamman lajin harrastaminen antaa hyvän pohjan lapsen liikunnallisuuden kehittämiseen. Haukkaliigan kahden viikon välein järjestettävät pelipäivät koostuvat jalkapallo- ja salibandypeleistä. Tunnin tiivis pelipäivä on helppo sovittaa perheen ohjelmaan.

Mukaan yksin tai kaverin kanssa

Haukkaliigaan ilmoittaudutaan yksittäisinä pelaajina, mutta kaveritoiveet ryhmäjaoissa pyritään aina huomioimaan mahdollisimman hyvin.

Helppoa ja edullista

Kausimaksu (kevät/syksy) on vain 40,-. Pelivälineet voi lainata veloituksetta, joten lapsi tarvitsee mukaan ainoastaan sisäliikuntavarusteet. 

Pelipaikoilla on erinomaiset sijainnit, tulit sitten julkisilla tai autolla. Valitse sopivin pelipaikka Hakaniemi, Myllypuro tai Ruskeasuo.

Vakuutus

Haukkaliigaan osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että heidän vakuutuksensa korvaa myös mahdolliset Haukkaliigassa aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voitte tehdä sen joko Salibandyliiton tai Palloliiton kautta. Ohessa linkit liittojen vakuutuksiin:

Haukkaliiga

  • 5-8-vuotiaille pojille ja tytöille
  • Yksin tai kaverin kanssa
  • Pelit pienpelimuodossa
  • Futista ja salibandya
  • Varusteet lainaksi veloituksetta

Katso ajankohdat, pelipaikat ja ikäryhmät >>

Lataa Haukkaliigan esite >>

Lue Helsingin Uutisten juttu Haukkaliigasta >>

Lue Yle Urheilun juttu Haukkaliigasta >>