Aikuisten kuntosähly

SC Hawks järjestää kaudella 2017-18 aikuisille kerran viikossa oman peli-illan kuntosählyn merkeissä! Aikaisempaa lajikokemusta ei tarvita, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelaamisen ilosta. Pelit pelataan sekaryhmässä, joten mukaan mahtuu naiset sekä miehet!

TOIMINTA:
Kuntosählyä pelataan Myllypuron peruskoulun liikuntasalissa. Paikalla ohjaamassa peliä on aina 
Hawksin ohjaaja, joka tarvittaessa neuvoo pelaajia lajin pariin. Alkuun sisältyy aina ohjattu lämmittelyharjoitus, jonka jälkeen tutustutaan lajiin ja nautitaan liikkumisesta pelaamisen kautta.

MISSÄ & MILLOIN:
Kuntosähly järjestetään Myllypuron peruskoululla (Yläkivenrinne 4, Helsinki).

  • Keskiviikko klo 20.00-21.00    Aikuisten sekaryhmä

Syyskauden toiminta alkaa keskiviikkona 4.10.2017 ja päättyy keskiviikkona 20.12.2017. Yhteensä 12 pelikertaa.

HUOM! Vuorot 4.10. ja 11.10. pelataan Arena Center Myllypurossa (Alakiventie 2, Helsinki), sillä koulun sali on koulun omassa käytössä.

VARUSTEET:
Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, sekä oma maila ja halutessaan suojalasit. 

ILMOITTAUTUMINEN & HINTA:
Hinta syyskaudelle on 75 euroa, joka sisältää 12 harjoituskertaa, ohjauksen ja seuran jäsenmaksun. Osallistujat ilmoittautuvat toimintaan SC Hawksin myClub-palvelussa (linkki alla), josta saa laskun ilmoittautumisen yhteydessä. 

VAKUUTUS:
Osallistujia ei järjestäjän puolesta ole erikseen vakuutettu, koska useimmilla on jo ennestään oma kattava vakuutus, eikä osallistumismaksua ole haluttu nostaa tuplavakuuttamisella. Osallistujien tulee tarkastaa, että heidän vakuutuksensa korvaa myös mahdolliset Kuntosählyssä aiheutuvat tapaturmat. Jos tulee tarvetta hankkia vakuutus, voit tehdä sen Salibandyliiton vakuutussivulta.

LISÄTIETOJA: 
SC Hawksin toimisto
puh. +358 44 590 5040
toimisto(at)hawks.fi

ILMOITTAUTUMINEN