Hawks Helsinki

Perheliikunta

Perheliikunta 3-4-vuotiaille

Harrasta yhdessä lapsesi kanssa

Haukkojen perheliikunnassa 3-4-vuotias lapsi pääsee yhdessä tutun aikuisen kanssa liikkumaan leikkimielisessä ja innostavassa ympäristössä. Toiminnassa kehitetään liikkumisen perustaitoja sekä ryhmässä toimimista samalla hieman tutustuen sählyn alkeisiin. Lapset osallistuvat tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan.

Perheliikunnan toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran koulutetut valmentajat.

Varusteet

Lapsi tarvitsee mukaan ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Salibandyssa käytetään suojalaseja ja mailaa, joita löytyy laaja valikoima AC Storen myymälöistä. MyClubin jäsenkorttia näyttämällä Haukkalaiset ovat oikeutettuja 15% seura-alennukseen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Tarvittaessa varusteita vois myös lainata seuralta veloituksetta.

Aikuisella tulee olla sisäpelivarusteet ja oma salibandymaila.

Hinta (1 lapsi + 1 aikuinen)

89,- (ovh. 139,-) KEVÄT 2024

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa (45min), ohjauksen, lapsen lainavarusteet, harjoitusvuorot sekä seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti. Maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä varmistat paikkanne toimintaan.

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN

PERHELIIKUNTA MYLLYPURO

Myllypuron peruskoulu (Yläkivenrinne 4, Helsinki)

  • MA KLO 18.00-19.00

Huom. Ilmoittautuminen koskee syys- ja kevätkautta (syyskuu 2023 – toukokuu 2024). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen. Tämä tulee tehdä vuoden loppuun mennessä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Ilman erillistä peruutusta luodaan kevätkaudesta lasku automaattisesti.

Entä jos lapsi ei viihdy?

Jos harrastus ei tunnukaan mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Lopettamisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hawks.fi. Mikäli kirjallista peruutusta ei tehdä toisen osallistumiskerran jälkeen, on toimitettu lasku aiheellinen.